Tel.:
SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD
SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD

 

Gevlechte Sleeving, het Kleurrijke Leven

Thuis

SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD

Een paar woorden over ons
China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel
SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD
China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel
China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8 9

SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD

De Technologieco. van Shenzhenhuiyunhai, Ltd specialiseert zich in R&D, productie en marketing voor diverse soorten het gevlechte sleeving zoals de materialen van HUISDIER, ingeblikt koper, roestvrij staal, ritssluiting, nylon, katoen, en de functies van uitzetbaar, ritssluiting, velcro, kabel zelf sluitende omslag, vlam - de vertrager, verzwakt Bestand, bescherming, verfraaiing, kabeluitrusting, Beveiliging en etc. het Leiden. Onze gevlechte kokers zijn in binnen- en buitenland populair.


Opgericht in Shenzhen in 2003, naast Hongkong, met een gebied van 3000 vierkante meters voor productieworkshop, met meer dan 300 volledig automatische hoge snelheid gevlechte sleeving machines, is meer dan 60 arbeiders, plus 18 bureaubedienden, met inbegrip van 10 verkoop, maandelijkse productiecapaciteit tot meer dan 3 miljoen meters. Ons bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2000, het gehele productieproces van grondstof aan afgewerkt product is onder een strikte kwaliteitscontrole. Alle producten voldoen aan UL, RoHs, BEREIK, SGS Internationale normen. Onze UL Nr: E252099. U rust verzekerd van onze goede kwaliteit.

 

Ons de dienstprincipe: meer uitstekende kwaliteit voor de klanten, concurrerendere prijzen aan de klanten en geloviger aan de klanten.

 

Onze Kern taxeert „PRAKTIJK“

Mensen: Volledig bewust dat ons succes van grote mensen afhankelijk is, zullen wij zullen, zullen kwaliteitsvennoten inhuren, opleiden in professionele teams en machtigen werken om aan de doelstellingen van het bedrijf te beantwoorden.

Eerbied: Wij zullen eerbied door verhoudingen op lange termijn verdienen te bouwen die op wederzijds vertrouwen worden gebaseerd. In alle verhoudingen zullen wij iedereen met gelijke eerbied behandelen.

Verantwoordingsplicht: Wij zullen verantwoordelijkheid voor alle acties goedkeuren en zullen door principe-gecentreerd besluit - het maken en probleem het oplossen processen werken.

Verplichting: Wij zullen vol overgave onze kernwaarden terwijl zich onophoudelijk het concentreren op onze opdracht en visie uitoefenen.

Groepswerk: Wij zullen individuele prestaties door binnen strategische het werkgroepen om aan de doelstellingen van het bedrijf te werken te beantwoorden verbeteren.

Integriteit: Wij zullen onze zaken op een ethische, eerlijke, en professionele manier leiden.

Klanten: Wij zullen op elk niveau de verwachtingen van onze klanten van de dienst overschrijden. Wij zullen unieke gevlechte sleeving oplossingen om de getaxeerde, strategische partner van onze klanten verstrekken te worden.

Voortreffelijkheid: Wij zijn geëngageerd om in elk aspect van onze zaken uit te blinken. Wij zullen niet minder dan het beste goedkeuren, en onze het werkprestaties zullen een betekenis van trots voor een goed uitgevoerde baan veroorzaken.


Welkom om ons bedrijf, orde met ons te bezoeken nu, goede waarde voor het geld.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : HYH

Aantal werknemers : 100~120

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

2003 - Gevestigd HUI YUN Technology Co. , Begon Ltd, om allerlei te veroorzaken het gevlechte sleeving.

 

2004 - Toevoegend breiden twee productielijnen zich toe te schrijven aan van de markten uit.

 

2005 - Ons product wordt wijd verkocht in binnenlandse markt.

 

2006-2008-- Stabiele en vlotte ontwikkeling.

 

2009 - Gevestigde HUI YUN HAI-technologie. CO., LTD. Twee meer productielijnen werden toegevoegd. Begon om aan de buitenlandse markten te verkopen.

 

2010 - Ingaand de markt van Zuid-Azige, produceerden onze producten jaarlijkse verkoop is meer dan $2 miljoen.

 

2011- Onze producten hebben aan de metrobouw in Shenzhen, Shenyang en zelfs Singapore deelgenomen.

 

2012 - HUIYUNHAI bleef de schaal uitbreiden, die naar de straat van Shenzhen wordt verplaatst Longhua Qinghu. Het fabrieksgebied steeg met 1.800 vierkante meters.

 

2013 - Onze producten worden verkocht over de hele wereld en door onze klanten op brede schaal erkend.

 

2014 - Uitbreidt ons verkoopteam voor het verstrekken van onze gekwalificeerde producten aan meer klanten over de wereld.

 

2015 - HUIYUNHAI begon diverse systemen, met inbegrip van kwaliteitsbeheersysteem, automobiel systeem etc. te verbeteren.

 

2016- Wij hebben ISO-kwaliteitsbeheersysteem, automobiele het beheersysteemcertificatie van TS16949 verkregen.

 

2017- 2019 - opnieuw Uitbreidt ons verkoopteam voor de ontwikkelingsbehoeften van ons bedrijf.

 

2020 - wij verhogen voor de derde keer en bewogen aan de Straat van Guanlan Fucheng, Longhua-District, Shenzhen. Het fabrieksgebied werd uitgebreid door 3000 vierkante meters, die beter het leven en werkomgeving voor werknemers verstrekten en nieuwe vitaliteit in de productie van het gevlechte sleeving… inspoten

 

bedrijfsdiensten

Ons bedrijf heeft pre one-stop diensten van - verkoop, medio verkoop en na de verkoopdiensten. 

wij kunnen OEM/ODM de diensten voor aangepaste gevlechte sleevings en druk doen.

wij kunnen levering voor de klanten helpen. 

wij kunnen ook douane de verpakkingsdiensten. 

 

Kwaliteitsbeleid

 

Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van de meest geavanceerde producten, de breedste selecties, de goed meest geïnformeerde klantenservice en de beste waarde aan onze klanten. Dit wordt verwezenlijkt door onze klant te kennen; vervullend hun vereisten en makend HYH-bedrijf tot een betere plaats om zaken te werken en te doen.

 

ISO-goedkeuring

 

Het standaardiseren van onze praktijken in een georganiseerd en gedocumenteerd systeem verstrekt een stichting voor onze uitvoerige kwaliteitsbewakingsprogramma's. ISO-de normen hebben ons helpen om onze klanten beter te dienen terwijl het verbeteren van onze kwaliteitssystemen en concurrerend het toelaten van ons om in de wereldeconomie te zijn.

Bedrijfteam

 

HYH Team Welcomes You!

 

HYH brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

(Vergadering van kwaliteitsafdeling)

China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

(Vergaderingen van de productieafdeling)

Tijdens het gehele jaar, zal ons bedrijf verschillende activiteiten in onze teams, zoals Kerstmisdag organiseren, kunnen zij van hun kleurrijk leven genieten naast het werken.

.China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 3China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 4

China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 5

Ons bedrijf houdt een partij om de verjaardag van onze teamleden te vieren, zijn wij niet alleen team, maar ook families.

China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 6

 

China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 7China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 8

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd die samen lerend.

China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 9China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 10China SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 11

SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD
Vloer 1-3, die 2, Jiantai-Industrieterrein, Guanlan, Longhua-District, Shenzhen-Stad, China bouwen.
Tel.:86-755-2803-2656
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Elektro Gevlechte Sleeving Leverancier. © 2018 - 2022 electricalbraidedsleeving.com. All Rights Reserved.