Tel.:
China Elektro Gevlechte Sleeving fabrikant
SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD

CO. VAN TECHNOLOGIE VAN SHENZHEN HUIYUNHAI, LTD

 

Gevlechte Sleeving, het Kleurrijke Leven

Thuis Over ons

Dienst

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7

SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD

De Technologieco. van Shenzhenhuiyunhai, Ltd specialiseert zich in R&D, productie en marketing voor diverse soorten het gevlechte sleeving zoals de materialen van HUISDIER, ingeblikt koper, roestvrij staal, ritssluiting, nylon, katoen, en de functies van uitzetbaar, ritssluiting, velcro, kabel zelf sluitende omslag, vlam - de vertrager, verzwakt Bestand, bescherming, verfraaiing, kabeluitrusting, Beveiliging en etc. het Leiden. Onze gevlechte kokers zijn in binnen- en buitenland populair.


Opgericht in Shenzhen in 2003, naast Hongkong, met een gebied van 3000 vierkante meters voor productieworkshop, met meer dan 300 volledig automatische hoge snelheid gevlechte sleeving machines, is meer dan 60 arbeiders, plus 18 bureaubedienden, met inbegrip van 10 verkoop, maandelijkse productiecapaciteit tot meer dan 3 miljoen meters. Ons bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2000, het gehele productieproces van grondstof aan afgewerkt product is onder een strikte kwaliteitscontrole. Alle producten voldoen aan UL, RoHs, BEREIK, SGS Internationale normen. Onze UL Nr: E252099. U rust verzekerd van onze goede kwaliteit.

 

Ons de dienstprincipe: meer uitstekende kwaliteit voor de klanten, concurrerendere prijzen aan de klanten en geloviger aan de klanten.

 

Onze Kern taxeert „PRAKTIJK“

Mensen: Volledig bewust dat ons succes van grote mensen afhankelijk is, zullen wij zullen, zullen kwaliteitsvennoten inhuren, opleiden in professionele teams en machtigen werken om aan de doelstellingen van het bedrijf te beantwoorden.

Eerbied: Wij zullen eerbied door verhoudingen op lange termijn verdienen te bouwen die op wederzijds vertrouwen worden gebaseerd. In alle verhoudingen zullen wij iedereen met gelijke eerbied behandelen.

Verantwoordingsplicht: Wij zullen verantwoordelijkheid voor alle acties goedkeuren en zullen door principe-gecentreerd besluit - het maken en probleem het oplossen processen werken.

Verplichting: Wij zullen vol overgave onze kernwaarden terwijl zich onophoudelijk het concentreren op onze opdracht en visie uitoefenen.

Groepswerk: Wij zullen individuele prestaties door binnen strategische het werkgroepen om aan de doelstellingen van het bedrijf te werken te beantwoorden verbeteren.

Integriteit: Wij zullen onze zaken op een ethische, eerlijke, en professionele manier leiden.

Klanten: Wij zullen op elk niveau de verwachtingen van onze klanten van de dienst overschrijden. Wij zullen unieke gevlechte sleeving oplossingen om de getaxeerde, strategische partner van onze klanten verstrekken te worden.

Voortreffelijkheid: Wij zijn geëngageerd om in elk aspect van onze zaken uit te blinken. Wij zullen niet minder dan het beste goedkeuren, en onze het werkprestaties zullen een betekenis van trots voor een goed uitgevoerde baan veroorzaken.


Welkom om ons bedrijf, orde met ons te bezoeken nu, goede waarde voor het geld.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : HYH

Aantal werknemers : 100~120

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

Ontwikkelingsgeschiedenis van Ons Bedrijf

 

In 2003, werd Ons bedrijf gevestigd in Longhua, Shenzhen. Onze fabriek behandelde een gebied van 800 vierkante meters, 100 gevlechte kokersmachines, 20 werknemers, 3 verkooppersonen, en de jaarlijkse verkoop is over RMB 5 miljoen.

 

In 2009, met een snelle ontwikkeling, moet de fabriek worden uitgebreid, wordt de fabriek verplaatst naar een andere industriezone met een gebied van 1500 vierkante meters, 200 gevlechte kokersmachines en 35 werknemers, met inbegrip van 6 verkooppersoneel. De jaarlijkse verkoop was tot meer dan 10 miljoen yuans.

 

In 2013, wegens een meer en meer verkoopcapaciteit, werd de grootte van de fabriek uitgebreid opnieuw en werd verplaatst naar ons huidig adres. Het workshopgebied was 2500 vierkante meters, met meer dan 60 arbeiders, zijn 10 verkooppersoneel verantwoordelijk voor binnenlandse en overzee zaken, is de jaarlijkse verkoop tot over RMB 40 miljoen.

 

In 2016, in orde om de het werk efficiency te verbeteren snel, ging onze fabriek ISO-beheersysteemtest, ISO9001 over: certificatie van 2016 werd verkregen.

 

In 2017, iatf-16949 werd de automobiele beheersysteemcertificatie verkregen door strikte opleiding.

 

In een woord, dient ons beheersteam klanten rond de wereld met geavanceerde en uitstekende ideeën.

 

 

bedrijfsdiensten

Ons bedrijf heeft pre one-stop diensten van - verkoop, medio verkoop en na de verkoopdiensten. 

wij kunnen OEM/ODM de diensten voor aangepaste gevlechte sleevings en druk doen.

wij kunnen levering voor de klanten helpen. 

wij kunnen ook douane de verpakkingsdiensten. 

 

Kwaliteitsbeleid

 

Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van de meest geavanceerde producten, de breedste selecties, de goed meest geïnformeerde klantenservice en de beste waarde aan onze klanten. Dit wordt verwezenlijkt door onze klant te kennen; vervullend hun vereisten en makend HYH-bedrijf tot een betere plaats om zaken te werken en te doen.

 

ISO-goedkeuring

 

Het standaardiseren van onze praktijken in een georganiseerd en gedocumenteerd systeem verstrekt een stichting voor onze uitvoerige kwaliteitsbewakingsprogramma's. ISO-de normen hebben ons helpen om onze klanten beter te dienen terwijl het verbeteren van onze kwaliteitssystemen en concurrerend het toelaten van ons om in de wereldeconomie te zijn.

Bedrijfteam

Wij hebben twee verkoopteams zoals binnenlands verkoopteam en verkoopteam overzee. Het binnenlandse verkoopteam is 8 verkoop. Het verkoopteam overzee is 6 verkoop. 

 

Het werk van ons verkoopteam principes als volgt: 

 

Verantwoordingsplicht: Wij zullen verantwoordelijkheid voor alle acties goedkeuren en zullen door principe-gecentreerd besluit - het maken en probleem het oplossen processen werken.

 

Verplichting: Wij zullen vol overgave onze kernwaarden terwijl zich onophoudelijk het concentreren op onze opdracht en visie uitoefenen.

 

Groepswerk:  Wij zullen individuele prestaties door binnen strategische het werkgroepen om te werken te ontmoeten verbeteren

doelstellingen van het bedrijf.

 

Integriteit:  Wij zullen onze zaken op een ethische, eerlijke, en professionele manier leiden.

SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD
F 3, de Bouw A, mijdt chengji Industriezone, Dahe-Road, Longhua-District, Shenzhen-Stad, de Provincie van Guangdong, China
Tel.:86-755-2803-2656
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Elektro Gevlechte Sleeving Leverancier. © 2018 - 2020 electricalbraidedsleeving.com. All Rights Reserved.